Tekniset tiedot

Tällä sivulla on lisätiedot tuotteestamme sekä ohjeet aineiston tekemiseen.
Voimme tehdä myös aineiston puolestanne.

Laadukkaat kondomit

Mainoskondomi™ sisältää mainoskotelon ja sen lisäksi tietyn määrän laadukkaita kondomeja.

Mainoskondomi-paketeissa käytettävät kondomit valmistetaan luotettavassa tehtaassa Euroopassa. Kondomeissa on silikonipohjainen liukaste valmiina ja kondomit ovat laboratoriotestattuja, ISO-standardin mukaisia ja CE-merkittyjä.

Mainoskondomi™ -kotelo

Mainoskondomit pakataan painettuun koteloon. Koteloita tehdään sekä valmiista aineistosta kuin myös tilauksesta toiveiden mukaisesti. Mahdollista on tehdä painatukset kotelon sisä- ja ulkopuolelle. Usein sisäpuolelle painetaan kampanjaan liittyviä ohjeita tai vastaavaa. Esimerkiksi ravintolan mainoskondomissa voi olla painettu kehotus kannessa ja ohjeet ilmaiseen sisäänpääsyyn sisäpuolella – hauskaa ja tehokasta!

Valmiin aineiston tulee olla ohjeiden mukainen neliväri- tai mustavalkoinen, painovalmiissa .pdf tiedostomuodossa. Valmiit mallitiedostot voit ladata sivun oikeasta laidasta.

Koteloissa käytettävä kartonki on FSC-sertifioitua. FSC-sertifiointi takaa, että FSC-merkityt tuotteet tulevat hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuottavat ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä.

Yhden kondomin mainoskotelopakkaus on mitoiltaan suljettuna:
60 mm x 60 mm 5 mm

Ota yhteyttä:

Jani Sarpi
puh. +358 45 6500 645
jani.sarpi@mainoskondomi.fi

HappyStory
Ohjaajantie 5-7.S.156, 00400 Helsinki
Y-tunnus: 3092581-3
myynti@mainoskondomi.fi